Advert
as

Adalet Olmaz ise Bu Sistemde Daha Çok Fetö’ler Filizlenecektir

  • Cevdet KARAMAN
  • 2016-08-08 12:16:53
  • 40991 Görüntülenme
  • Üzerinde yaşamak zorunda olduğumuz bu toprak parçası 15 Temmuz darbe teröründen sonra ciddi bir badireyi atlatarak selamete kavuşmuş görünüyor. Ancak sistemik değişikliği esas alan adalet merkezli tedbirler alınmaz ise mevcut sistem darbeci zihniyete sahip yeni Fetöler üretmeye müsait bir sistemdir. Zira:

     

    Adına paralel devlet yapısı denilen malum terör şebekesi, mevcut sistemin zaaflarından faydalanarak sistem içinde örgütlenmiş bir şebekedir.

     

    15 Temmuz darbe girişiminde piyon olarak kullanıldıkları anlaşılan darbeci teröristlerin basına yansıyan ifadeleri doğru ise, bu teröristler kendilerince kutsal addedilen hedefler uğruna hak etmedikleri halde torpil, şantaj ve benzeri hareketlerle rakipleri diskalifiye edildikten sonra haksız bir şekilde etkili ve yetkili koltuklara oturtulan insanlardır. Anlaşılan o ki hak etmedikleri koltuğa minnetle oturtulan bu teröristler bir milletin kanıyla süsledikleri darbeyi bir diyet olarak efendilerine sunmak istemişlerdir.

     

    Âcizane kanaatim o ki; bu darbe terörünün asıl mimarı kendisini mehdi zanneden Pensilvanyadaki şizofren zat ile sistemin can damarına sızarak İncirlikteki efendilerine hizmet eden üniformalı teröristler değildir. Olsa olsa onlar bu darbede kullanılan piyonlardır. Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere ve bil umum küfür âleminde İslam’ın son kalesindeki darbe teşebbüsü başarılı olmadı diye tutulan yaslara bakılırsa, bu darbenin asıl patronları da görülecektir.

     

    Türkiye’deki her darbeden sonra zafer kazanan batılı emperyalistler, Anadolu halkının bu darbe karşısındaki destansı direnişi sayesinde, darbede kullandıkları piyonlarıyla beraber ciddi bir yenilgiye uğradılar.

     

    Uğradıkları yenilgiyi hazmedemeyen darbeci teröristler, sistemin içinde saklamayı başardıkları piyonları vasıtasıyla yeni arayışlar içine gireceklerdir. Deşifre olmamış bu piyonlar, kendilerini saklamak için masum insanları harcamaktan imtina etmeyeceklerdir. 28 Şubat sürecinde elindeki votka şişesiyle poz verip inançlı insanları ispiyon ederek ordudan ihraç ettiren bu piyonlar, her kötülüğü hizmet adına meşru gören piyonlardır. Bu sebeple bu teröristlerin bertaraf edilmeleri için her şeyi ince eleyip sık dokuyan adil bir sistem geliştirilmelidir. Gerçek zalimler bulunup cezalandırılmaz ise mazlumların mağdur edilmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu süreçte mazlumların mağdur edilmesi darbeci teröristler ve onların efendilerine hizmet edecektir.

     

    15 Temmuz darbe girişimini tetikleyen en önemli sebepler; askeri okullardaki müfredat, sistemin adaletsiz bir zemine oturması, insanların ehil olmadıkları mevkileri işgal etmesi, gurup taassubu, adam kayırmacılık ve insanlara şahsiyet kazandıran sahih bir İslami eğitimin olmaması idi.

     

    Şayet sistem adil bir zeminde yeniden inşa edilmez, eğitim sistemi kökten değiştirilmez, yönetimde adalet ve liyakate dikkat edilmez ve bir kesimin kayırılmasına devam edilir ise yeni Fetölerin sistem içinde filizlenmesi kaçınılmaz olacaktır.

     

    Son bir not, paralelcilerden boşalacak koltuklara göz diken darbeci leş kargalarına dikkat edilmelidir. Mümin aynı delikten iki kez ısırılmaz ve ısırılmamalı. Ekranlarda boy gösteren Kemalist darbeciler bu boşluğu doldurmak için sırda bekliyorlar.

     

     

    Adaletin tecelli edeceği, insanın İslam’la onur ve şahsiyet kazanacağı barış ve huzur dolu bir dünya özlemiyle Allaha emanet olun.