Advert
as



  • BASIN CAMİASI YÜZYILIN AFETİNDE TEK VÜCUT OLDU

    Basın İlan Kurumu öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına büyük destek veren gazeteler şimdiye kadar yaklaşık 4 milyon TL katkı sağladı. Kurum çalışanlarının depremzedelere desteği 2 milyon TL’yi aştı.

  • BASIN SEKTÖRÜ ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

    Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

  • DURAN'DAN BASIN SEKTÖRÜ ADINA TEŞEKKÜR

    Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Resmi İlan Fiyat Tarifesinin Tespitine Dair Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a , Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'a ve Basın İlan Kurumu Genel Kuruluna teşekkür etti.

  • BİK GENEL MÜDÜRÜ BÖLGE BASINI İLE BULUŞTU

    Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran, basın sektörünün gelişimine yönelik gerçekleştiren istişare toplantıları kapsamında Diyarbakır Şube Müdürlüğüne bağlı Batman, Bingöl, Diyarbakır, Mardin, Muş, Siirt ve Şırnak illerinde günlük olarak yayın yapan gazetelerin muhabir ve temsilcileriyle bir araya geldi.

  • Fırat Edaş’ın ‘Özgür Kuşlar’ Projesiyle Kuşlar Güvende

    Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında, enerji nakil hatlarındaki izolasyon çalışmaları bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.