Advert
as

KPSS ve EKPSS Yerleştirme Takvimi Açıklandı

KPSS ve EKPSS Yerleştirme Takvimi Açıklandı

Devlet Personel Başkanlığı, 2017 yılı KPSS ve EKPSS yerleştirme takvimini açıkladı.

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yapılan duyuruda, 2017 yılı KPSS ve EKPSS yerleştirme takviminin açıklandığı belirtildi.

KPSS birinci yerleştirme için DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme talepleri 13 Mart ile 12 Mayıs arasında toplanacak. Tercih kılavuzları 1 Haziran'da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına gönderilecek. ÖSYM Başkanlığı 21 Haziran ile 3 Temmuz arasında tercihleri alacak.

KPSS ikinci yerleştirme için DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme talepleri 7 Ağustos ile 6 Ekim arasında toplanacak. Tercih kılavuzları 25 Ekim'de ÖSYM Başkanlığına gönderilecek. ÖSYM Başkanlığı 14 ile 23 Kasım arasında tercihleri alacak.

EKPSS yerleştirmeleri için tercih kılavuzu 19 Haziran'da ÖSYM Başkanlığına gönderilecek. ÖSYM Başkanlığı 12 ile 21 Temmuz arasında tercihleri alacak

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum