Advert
as

Müfettişlerden Kaymakam Okumuş’a Ziyaret

Müfettişlerden Kaymakam Okumuş’a Ziyaret

Mülkiye Müfettişi Hasan Yılmaz, Polis Müfettişi Mehmet Bindal ve Jandarma Müfettişi Gökhan İnan Kaymakam Fatih Okumuş’u makamında ziyaret ettiler.

 

 

 

İlçemizde bulunan bazı kurum ve kuruluşlarda denetimler yapmak üzere Solhan’a gelen Mülkiye Müfettişi Hasan Yılmaz, Polis Müfettişi Mehmet Bindal ve Jandarma Müfettişi Gökhan İnan Kaymakam Fatih Okumuş’u ziyaret ettiler.

 

Kaymakamlık Makam Odasında geçekleşen ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler ile İlçe Emniyet Müdürü Hasan Soydaş’ta eşlik etti. Ziyaretin akabinde Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Mülkiye Müfettişi Hasan Yılmaz, İlçenin genel durumu hakkında Kaymakam Okumuş’tan bilgi aldı.

 

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Okumuş, misafirlerine teşekkür etti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum