Advert
as

Rektör, Irak ve Suriye’li Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektör, Irak ve Suriye’li Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Gıyassettin Baydaş, Bingöl üniversitesinde okuyan Irak ve Suriye’li öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Gıyassettin Baydaş, Bingöl üniversitesinde okuyan Irak ve Süriye’li öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Rektör Baydaş, Bingöl üniversitesinde öğrenim görmekte olan Irak ve Suriye’li lisansüstü öğrenciler ve aileleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve sohbet havasında geçen görüşmede Baydaş, Irak ve Suriye’li lisansüstü öğrencilerinin talep ve isteklerini dinledi.

Öğrenciler, üniversitenin ve üniversite yönetiminin kendilerine sağladıkları imkânlardan dolayı müteşekkir olduklarını belirttiler.

 

Geleceğe yönelik dair, amaçlarının uluslararası öğrenciler için mevcut imkânların iyileştirmesi ve öğrenci mevcudunun artırılmasına yönelik çalışmaların olacağını belirten Baydaş, “Bu bağlamda üniversitemiz ve öğrencilerimizin geldikleri ülkeler ile daha sıkı iletişim halinde olacağız.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum