Advert
as

Solhan Spor, Haliliye Belediyesi ile Hazırlık Maçlarına Çıkacak

Solhan Spor, Haliliye Belediyesi ile Hazırlık Maçlarına Çıkacak

Türkiye Voleybol Federasyonu 1.Lig B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor Voleybol takımımız yeni sezonun ilk hazırlık maçına çıkıyor.


İlçemizi Türkiye Voleybol Federasyonu 1.Lig B Grup`ta mücadele ederek temsil eden Solhan Spor Voleybol takımımız 2017-2018 sezonunun ilk hazırlık maçını Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor ile yapacak.

Solhan Spor ve Haliliye Belediye Spor ile yapılacak olan hazırlık maçları Cuma ve Cumartesi günü Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak. Hazırlık maçı saatlerinin hafta içi Solhan Spor’un Facebook sayfasından duyurulacağı belirtildi.

Yapılacak olan voleybol hazırlık maçlarında tüm voleybol severler ve halkımız davet edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum