AK Parti Solhan İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bu yana görev yapmış teşkilat üyeleri, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarların katılımıyla bir iftar programı düzenledi.
Ramazan ayı nedeniyle AK Parti
Solhan İlçe Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. Programda
milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar bir araya
geldi
Solhan'da her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, AkParti İlçe Başkanı Ziya Ataş, ilçe teşkilatı üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar öncesi milletvekilleri, Solhan'da esnaf ve hasta ziyareti gerçekleştirdi. Akabinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen milletvekilleri ve Ak Parti Teşkilatı, muhtarların sorun ve taleplerini dinlediler.
İftarın yapılacağı Cema Düğün Salonuna geçen AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ile Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Ziya Ataş iftar öncesi selamlama konuşmasıyla birlikte Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaparak, Solhan'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.