Advert
as

SOLHAN’DA YAŞAM ECZANESİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

SOLHAN’DA YAŞAM ECZANESİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısında faaliyette bulunan Yaşam Eczanesi'nin açılışı, Kaymakam Muhammed Çetin ve davetliler tarafından gerçekleştirildi.

Eczacı Devran Budak tarafından açılan Yaşam Eczanesi, hayırlı olsun temennileriyle Solhan Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısında hizmete girdi.

Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Devran Budak, Solhan’da eczane zincirine bir halka daha eklendiğini ifade ederek vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Eczane açılış törenine Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkan Vekili Ayhan Işık, Cumhuriyet Savcısı Poyraz Çobanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Panavur, AK Parti İlçe Başkanı Ziya Ataş, davetliler, ve Eczacı Budak’ın ailesi katıldı.

Eczacı Devran Budak, açılışlarına katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Açılıştan sonra misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum