Advert
as

EMİROĞLU’NDAN KAYMAKAM ÇETİN İLE BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’A ZİYARET

EMİROĞLU’NDAN KAYMAKAM ÇETİN İLE BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ’A ZİYARET

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu ve beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ile ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Solhan’ı ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu beraberindeki heyetle birlikte İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi ve İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak ile bir araya geldi.

İlçe ziyareti ardından açıklamalarda bulunan Emiroğlu,”Her ay bir haftamı memleketime ziyaretlere ayırıyorum. İlimiz ve ilçelerimize ziyaretler yapıp, kurum, STK'lar ve halkımızla bir araya geliyoruz. Halkımıza imkanlarımız çerçevesinde sorun ve sıkıntılarının çözümü için gayret ediyoruz."dedi.

Emiroğlu,"Siyaset anlayışımız kardeşlik ve hizmet üzerinize tesis etmiş bir parti olarak, minvalde ve bu şuurla hareket ediyoruz. Toplumun maddi ve manevi kalkınması için HÜDA PAR olarak, her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız memleketimize hizmet etmek, derdimiz milletimizin hem dünya ve hem de ahiret saadetleri huzuru için çabalamaktır. Bu memleket hepimizin her yönden iyi bir yere gelmesi için herkesin üzerine düşeni yapmalı."dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum