Advert
as

SABİHA BAHÇIVAN FEN LİSESİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SABİHA BAHÇIVAN FEN LİSESİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi Müdürlüğü, eğitime yaptıkları katkılar nedeniyle Binpınar Su ile Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitime yaptıkları katkılar nedeniyle Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi Müdürü Ferzende Açan ile Müdür Başyardımcısı Ayhan Türel ve Müdür Yardımcısı Kasım Görünen, Binpınar Su Yönetim Kurulu üyelerini ve Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Teşekkür ziyareti ardından açıklama yapan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi Müdürü Ferzende Açan, "Okulumuzun Fen Lisesine dönüşümünden sonra okulumuzun bakım onarım ve çevre düzenlemesinde yaptıkları katkıdan dolayı Solhan Belediyemize teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a plaket takdiminde bulunduk. Katkılarından dolayı Başkanımıza ve ekibine öğrenci, veli ve tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.

Ayrıca Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile KARİVAN A.Ş. arasında yapılan protokol ile her yıl LGS'de %7'lik dilime girip ilçemizdeki okulları tercih eden öğrencilerimize sağlanan burs, başarı bursu olup 4 yıl boyunca devam edecektir. Bursun devamı için yılsonu ortalamanın 90 ve üzeri olma şartı bulunmaktadır. Böylece öğrencilerin başarılarının devamı hedeflenmektedir. Mezuniyetlerinin ilk yılında iyi bölümlere yerleşen öğrencilerin bursu üniversiteden mezun oluncaya kadar devam edecektir. Bu kapsamda okulumuzu tercih eden 13 öğrenciye sağladıkları burs imkanı ve laboratuvarlarımızın kurulumu ile fiziki mekanların bakım ve onarımında okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı Binpınar Su yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Tütünen’e, Abdurrahman Doğu’ya, Özkan Bingöl’e ve Mahmut Demir’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Okulumuz adına plaket takdim ettik. Gerek okulumuza ve okulumuz öğrencilerine, gerekse Solhan’dan üniversite eğitimine devam eden ihtiyaç sahibi yaklaşık 170 öğrenciye burs imkanı sağladıkları için tüm gençlerimiz adına bir eğitimci olarak tekraren teşekkür ederim."dedi.


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum