Advert
as

“TEMİZ ÇEVRE, DUYARLI İNSAN” ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

“TEMİZ ÇEVRE, DUYARLI İNSAN” ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi ve Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu Sağlık, Beslenme ve Temizlik kulübü, okul güzergahında çevre temizlik etkinliği düzenledi.

Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi ve Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu Sağlık, Beslenme ve Temizlik kulübü tarafından toplum hizmeti çalışmaları kapsamında "Temiz çevre, duyarlı insan" mottosuyla okul güzergahında çevre temizlik etkinliği düzenledi.

Kulüp üyesi ve gönüllü öğrenciler Sağlık, Beslenme ve Temizlik kulübü rehber öğretmenleri eşliğinde okul çevresi ve okula giden yol güzergahında çöp toplayarak çevremizi temiz tutmak için topluma mesaj verdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi Müdürü Ferzende Açan, ''Her ne kadar çevre temizliği ve çöp toplama belediyelerin asli görevi olsa da vatandaş olarak çevremizi korumak ve temiz tutmak bizim görevimizdir. Bilinçli hareket ettiğimiz sürece hem çevremizi temiz tutmuş oluruz hem de görüntü kirliliği oluşmaz. Bu çerçevede öğrenci ve öğretmenlerimizin yapmış olduğu çalışmayı çok anlamlı buluyor ve kendilerine teşekkür ederim.'' dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum