Advert
as

BİNPINAR SU BİNGÖL'DE VERGİ REKORTMENİ OLDU

BİNPINAR SU BİNGÖL'DE VERGİ REKORTMENİ OLDU

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından Bingöl'de '2023 Yılı Vergi Rekortmeni' olan Binpınar Su firmasına ödül verildi. Ödülü firma adına Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütünen aldı.

Binpınar Su, 2023’te Bingöl’ün vergi rekortmeni olurken, 80 milyon TL’lik yenilenebilir enerji yatırımıyla çevre dostu üretimde fark yaratıyor! Vergi Rekortmeni olan Binpınar’a tebrik ödülünü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından takdim edildi. Ödülü firma adına Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütünen aldı.

Bingöl’ün yurt çapına açılan markası Binpınar, 2023 yılı vergi rekortmeni oldu. Vergi rekortmeni olan Binpınar Su firmasına tebrik ödülünü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu tarafından verildi.

Binpınar Su, 2023 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler sonucunda Bingöl'de vergi rekortmeni oldu. Hem ekonomik başarılarıyla hem de çevresel duyarlılığıyla sektörde fark yaratan firma, özellikle sürdürülebilir enerji yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARIYLA GELECEĞE YATIRIM

2011 yılında kurulan Binpınar Su, kısa sürede ülke genelinde ve yurt dışında bayilikler vererek yurtçapında tanınan bir marka oldu.

Firma, 2022 yılında yenilenebilir enerjiye yaptığı yatırımlarla üretim süreçlerini çevre dostu bir yapıya dönüştürdü. Toplamda 3.2 megavatlık güneş enerji santralleri (GES) ile faaliyet gösteren firma, 2022 yılında başladığı çatı ve arazi GES projeleriyle enerji kapasitesini artırdı.

1.5 megavatlık çatı GES projesi, 12.000 metrekarelik alana yayılarak eski fabrika ve yeni inşaat alanlarını kapsıyor. Bu proje, 2023 yılında tamamlanarak firmanın enerji ihtiyacını büyük ölçüde karşılamaya başladı. Proje maliyeti ve kapasite arttırımı inşaat maliyeti dahil toplam 40 milyon TL oldu.

1.7 megavatlık arazi GES projesi, 2023 yılında başlayarak Eylül 2024'te devreye girdi. Bu projenin maliyeti de 40 milyon TL olarak gerçekleşti.

Toplamda 80 milyon liraya ulaşan yatırımları ile firma, yıllık 5 milyon kilovat enerji üretimi gerçekleştiriyor. Üretilen enerjinin yarısı fabrikada kullanılırken, diğer yarısı ise şebekeye aktarılıyor.

GÜNLÜK 600 BİN ADET AMBALAJLAMA YAPIYOR

Binpınar Su'nun çevre dostu enerji yatırımlarının yanı sıra yüksek üretim kapasitesi ile de dikkat çekiyor. Firma, günde 300 ton su işlemenin yanı sıra 24 saatlik üretim sürecinde 600 bin adet yarım litrelik su şişesi ambalajlayarak pazara sunuyor.

VERGİ REKORTMENİ OLDU

Binpınar Su'nun çevreye duyarlı ve ekonomik açıdan güçlü yapısı, 2023 yılında Bingöl'ün vergi rekortmeni olmasını sağladı. Bu başarı, firmanın sadece çevresel sorumluluklarının yanısıra aynı zamanda bölge ekonomisine de katkılarını da gösteriyor.

Binpınar Su, yenilikçi üretim anlayışı ve sürdürülebilir enerjiye verdiği önemle sektördeki yerini güçlendirerek, Bingöl ve Türkiye için 'rol model' olmaya devam ediyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum