Advert
as

JANDARMA, ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANINA ORTAK OLDU

JANDARMA, ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANINA ORTAK OLDU

Jandarma personeli, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla Solhan Eşmetaş ilkokulun ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, Solhan Eşmetaş İlkokulu'nda okula 'merhaba' diyen öğrencilerin okula başlama heyecanına ortak oldu.

Jandarma personeli tarafından Eşmetaş İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte jandarma mesleğinin tanıtımı ve okumanın önemine dikkat çekilerek, Jandarma'nın eğitimli köpeklerinin gösterisi yapıldı. Jandarma personeli tarafından, öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi, Jandarma Boyama Kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, Solhan ilçesinde bulunan Eşmetaş İlkokulu'nda 2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemine başlayan öğrencilerimizin ilk gün heyecanını paylaşmak ve motivasyonunu arttırmak maksadıyla ilk ders zilinde öğrencilerle biraraya geldi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personelince, ilkokulda eğitim gören çocuklara Jandarma mesleğinin tanıtımı ve okumanın önemi hakkında bilgilendirmeler yapılmış olup, akabinde Jandarma personelinin yanında getirdiği eğitimli köpeklerin gösterisi yapılmıştır.

Söz konusu faaliyet sonunda öğrencilere, Jandarma Çocuk Dergisi, Jandarma Boyama Kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtılarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güne yüksek moral ve motivasyon ile başlamaları sağlanmıştır" denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum