Advert
as

SABİHA BAHÇIVAN FEN LİSESİ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

SABİHA BAHÇIVAN FEN LİSESİ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını duyuran Okul Müdürü Ferzende Açan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle açıklamalarda bulunan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi Okul Müdürü Ferzende Açan, "Okulumuz Sabiha Bahçıvan Fen lisesine dönüştükten sonra yaz tatili boyunca yenileşme, onarım ve bakım çalışmalarını gerçekleştirdik. Bu çalışmaları yaparken bize destek olan ilçe kaymakamımız Sayın Muhammet Çetin, Solhan Belediye başkanımız Abdulhakim Yıldız ve ilçemizde faaliyet gösteren Binpınar Su Fabrikası yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz." dedi.

Konuşmasının devamında Okul Müdürü Açan, şunları söyledi:"Ayrıca yaz tatili boyunca dinlenmeden bu çalışmaları yapan idareci ve personel arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Öncelikle öğrencilerimizin daha konforlu bir ortamda ve modern eğitim araçları ile eğitimlerine devam edebilmeleri için gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bir kısmı şunlardır;  fizik kimya ve biyoloji laboratuvarlarımızı kurduk. Okulun çatı onarım ve boyasını gerçekleştirdik öğretmenler odamıza yeniden düzenleyerek daha kullanışlı ve konforlu hale getirdik. Lavabolarımızın tadilatını gerçekleştirdik. Okulun iç ve dış boyasını yaptırdık. Belediyemizin desteğiyle bahçe düzenlemesini gerçekleştirdik. Tüm sınıflarımızın perdelerini yeniledik masa ve sıralarımızı silip vernikledik. Okulun tüm lambalarını led lamba ile değiştirdik. Geniş ve ferah koridorumuza Gergi tavan ile manzara ekledik. Bahçemizdeki bank ve kamelyalarımızın tadilatını ve boyasını yaptırdık. HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN….

Emeği geçen herkese tekraren teşekkür ederim."

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum