Advert
as

BİNGÖL SİVİL TOPLUM DAYNIŞMA PLATFORMU ( BİNSİDAP) BİLEŞENLERİ PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

BİNGÖL SİVİL TOPLUM DAYNIŞMA PLATFORMU ( BİNSİDAP) BİLEŞENLERİ PİKNİK ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Sivil Toplum Kuruluşları arasında iletişim ve dayanışmayı amaçlayan ilimizin sivil toplum kuruluşlarının bir arada bulunduğu platformun dönem sözcüsünün değişme kararının aldığı toplantıda Bir önceki dönem sözcülüğünü yürüten Orhan Açıkbaş’ın yerine Mehdin Değişman’nın dönem sözcülüğünü yürütme kararı alındı.

Yeni dönem için yapılacak aylık mutad toplantıların düzeni ve konuları seçildi.

Etkinlikte konuşan yeni dönem sözcüsü Değişman; İlimizde sağlık, eğitim , depremsellik sorunlarının çözümlerinin aciliyet teşkil ettiğini ve önümüzdeki süreçlerde sivil toplum kuruluşları olarak bu konuların gündemde yoğun bir şekilde işleneceğini belirtti.

Amacımız şehrimizin tüm bileşenleriyle diyalog ve çözüm odaklı öneriler sunmaktır bu anlamda alanında yetkin kişilerle birlikte şehrimize nasıl katkı sunabiliriz anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz, bu gün şehrimizin en büyük sivil toplum platformu olan bu değerli yapının içersinde olmaktan ve dönem sözcülüğü için gösterdiğiniz teveccühten dolayı mutluyum siz kıymetli ve alanlarında tecrübeli STK temsilcilerimizle el ele verip şehrimizin gelişimine katkı sunacağız, şeklinde konuştu.

 

Toplantının kapanış konuşmasını yapan, Orhan Açıkbaş; sivil toplum kuruluşlarının ilimiz için ne denli değerli bir mekanizma olduğunun farkındayız yönetişim anlayışının gittikçe geliştiği şehrimizde sivil toplum etkisi her gün olumlu yönde gelişiyor.

 

Yakın zamanda kurulan Bingöl Kent Konseyimizin de önemli bir ayağı sivil toplum kuruluşlarıdır. Sivil toplum ve kamu kuruluşları arasında köprü görevi görüyoruz bu anlamda iki yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm dönem sözcülüğü görevimi bu gün burda sizlerin ortak kararıyla Mehdin Değişman arkadaşımıza devr ediyorum aslında bu bayrak değişimi Kent Konseyimiz ve Platformumuzun çalışma alanlarını ve iş birliklerini daha verimli bir zeminde yürütmemize de olanak sağlayacaktır.

Bu güçlü birlik ve beraberliğimizin ilimizin avantajına olacağından kimsenin şüphesi olmasın alınan kararların hayırlara verile olmasını diliyor katılım sağlayan tüm Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum