Advert
as

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLADI

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURULARI BAŞLADI

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı 1. Dönem Ücretli Öğretmenlik başvuruların 5 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ek ders karşılığı ücretlendirilecek öğretmenler ile ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Ücretli Öğretmenlik Başvuruları (E-DEVLET) https://www.turkiye.gov.tr/ internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Görevlendirmeler Bakanlığımızın 05.06.2021 tarih ve 26043924 sayılı yazısında belirtilen öncelikler doğrultusunda yapılacaktır.

Özel Eğitim Sertifikası olmayanlara, özel eğitim branşında görevlendirme yapılmayacaktır. Rehberlik alanı mezunlarının ayrıca özel eğitim sertifikası getirmelerine gerek olmayıp, ihtiyaca göre görev verilecektir.

1. Dönem Başvuruları 05/09/2024 saat 23:59 itibariyle sonlandırılacaktır. Bu tarihten sonra E-Devlet üzerinde yapılacak başvurular ikinci dönem için geçerli olacaktır. 23/08/2024 tarihinden önce başvuru yapanların başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum