Advert
as

SOLHANLI GENÇLER, ÇANAKKALE KAMPI'NA KATILDI

SOLHANLI GENÇLER, ÇANAKKALE KAMPI'NA KATILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile Solhanlı 38 genç, 14-18 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale Milli Mücadele Kampı'na katıldı.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale Milli Mücadele Kampı gerçekleştirdi. İlimizi temsilen kampa katılanların tamamı Solhan İlçemizden katıldı. 38 genç ve 2 görevli ile yapılan kamp, 14-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti.

Solhan’dan kampa katılan gençler, Çanakkale Savaşlarının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.    

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin Çanakkale savaşlarının yaşandığı bölgede neler yaşandığını daha iyi anlayabilmesi amacı ile Milli Mücadele Kampı gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanından binlerce genç ile Çanakkale’de düzenlenen kampa katılan Bingöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü de Solhan’dan bölgeye onlarca genci gönderdi. Milli Mücadele Kampı’na giden gençler, Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı bölgelerde tarihi yeniden tanık ederek yerinde görme fırsatı buldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum