Advert
as

HÜDA PAR'DAN SOLHAN VE ARAKONAK BELDESİNE ZİYARET

HÜDA PAR'DAN SOLHAN VE ARAKONAK BELDESİNE ZİYARET

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu ve beraberindeki il ve ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte, Solhan merkez ve Arakonak beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

HÜDA PAR  Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, il Başkanı  Refik Alpaya, ilçe Başkanı  Selahattin Uyar ve beraberindeki heyetle ilk olarak, Solhan İlçe merkezinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, sorun ve  sıkıntılarını dinlediler.

İlçe merkezindeki mahalle muhtarlarıyla  görüşmenin ardından Emiroğlu ve beraberindeki heyetle Arakonak beldesinde esnaf, hasta ve yaşlıları ziyarette bulundu.

Arakonak beldesindeki esnaf ziyareti ardından Emiroğlu ve HÜDA PAR heyeti, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, tek tek ilgilendiler.

Solhan ve Arakonak ziyaretlerinin ardından Emiroğlu ve beraberindeki heyet, Muş  Çengeli köyünde taziye ziyaretine katıldılar.

Taziye ziyaretinde halka hitap eden Emiroğlu, Toplumun huzuru ve barışı için herkesin elinde gelen katkıyı sunması gerektiğini ifade ederek, İslami bir yaşantının önemine dair önemli tavsiyelerinde bulundu.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum