Advert
as

"KENT KONSEYİ OLARAK ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIZ"

Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, Kent Konseyi'nin Bingöl için yapılan tüm çalışmalara destek olacaklarını ifade etti.

Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, Kent Konseyi Arama Kurtarma Çalışma Grub Lideri ile birlikte AFAD İl Müdürü Atilla Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kent Konseyi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Çalışma grubunun kurulduğunu aktaran Açıkbaş, grubun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzun'a yeni görevinde çalışmalarına başarılar dileyen Açıkbaş, Kent Konseyi olarak Bingöl’de yapılacak tüm çalışmalara aktif olarak katılım sağlayacaklarını ve destek olacaklarını kaydetti.

Ziyaretlerinden dolayı Açıkbaş ve beraberindekilere teşekkür eden AFAD İl Müdürü Atilla Uzun, birinci derece deprem bölgesi olan Bingöl'de Kent Konseyi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma grubunu önemsediklerini belirtti.

Uzun, STK temsilcileri ile iş birliği planlaması içerisinde olmanın afetlerde ne denli önemli olduğunu söyledi Kent Konseyi ve STK temsilcileri ile Afat öncesi ve sonrası için Planlamalarının başlanmasına karar verildi.

Ziyaret sonrası AFAD İl Müdürü Atilla Uzun, Sağlık İl Müdürü Doç Dr. Veysel Tosun ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, 29 Ağustos'ta yapılacak olan bölgesel saha ve masabaşı tatbikatı hazırlıkları kapsamında UMKE Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundular.

Açıkbaş, Umke alanında yapılan hazırlıkların değerli olduğu Afad il müdürlüğü ve Sağlık il müdürlüğü öncülüğünde Arama Kurtarma ekiplerinin eğitim çalışmalarını bu alanlarda yapmaları bu anlamda bir avantaj sağlayacağı ifade edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum