Advert
as

BİNGÖL’DE BIÇAKLI SALDIRI: 4 ÖLÜ

BİNGÖL’DE BIÇAKLI SALDIRI: 4 ÖLÜ

Bingöl Merkez de madde bağımlısı bir şahıs, elinde ekmek bıçağıyla önüne geleni bıçakladı. Bıçaklı saldırıda yaralanan 9 kişiden 4 kişi hayatını kaybetti.

Bingöl kent merkezinde elinde ekmek bıçağıyla dolaşan bağımlı bir şahıs, dün öğle vakitlerinde önüne geleni bıçakladı.

Bıçaklı saldırıda yaralanan 9 kişiden 4 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi. Bingöl Devlet Hastanesi’nde durumu ağır olan 1 yaralının ameliyata alındığı öğrenilirken, diğer yaralılardan da hayati tehlikesi bulunanlar olduğu öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada,” Bugün saat 13:30 sularında ilimiz merkez Bahçelievler Mahallesinde cinnet geçirdiği düşünülen madde bağımlısı bir sahsın kesici alet ile sivil vatandaşlarımıza yönelik yaptığı saldırı sonucu iki (4) vatandaşımız vefat etmiş, yaralanan 5 vatandaşımız da Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçlerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli işlemler devam etmektedir.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.”denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum