Advert
as

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KARTLI SİSTEME GEÇİYOR

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KARTLI SİSTEME GEÇİYOR

Solhan Belediyesine ait şehir içi toplu taşıma araçları, bugün itibariyle kartlı sisteme geçtiği belirtildi. Kart fiyatları Tam Kart 7 TL, Öğrenci Kart 3 TL ile engelli ve 65 yaş üstü olanlara ise ücretsiz olarak taşımadan faydalanacak.

Solhan Belediyesi, şehir içi toplu taşıma araçlarında nakit para ile ödeme döneminin sona erdiğini, bugün itibariyle kartlı sisteme geçtiğini belirtti.

Konu ile ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, ”Şehir içi toplu taşıma araçlarımızda kartlı sisteme geçiyoruz. Araçlarımıza kartlı sistem için gerekli cihazların montajını bitirdik. Artık nakit para ile ödeme dönemi sona eriyor. 22.07.2024 Pazartesi'nden itibaren tüm şehir içi toplu taşıma araçlarımızda kartlı sisteme geçiyoruz.

Ulaşım hizmetlerinin çağa uygun, zahmetsiz, hızlı ve pratik şekilde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulması sağlanacaktır. Araç takip ve kamera sistemleri ile anlık olarak izlenebilir ve denetlenebilecektir. Güzel Solhan'ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. ”denildi.

Kart satış ve dolum noktalarının belediye tahsilat servisi ile Ulu Cami Pasajında belediyeye ait tahsilat bürosundan temin edilebileceği belirtildi.

Kart fiyatları Tam Kart 7 TL, Öğrenci Kart 3 TL ile engelli ve 65 yaş olup herhangi bir geliri olmayanlara ise ücretsiz olarak taşımadan faydalanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum