Advert
as

VALİ USTA’DAN SOLHAN’A ZİYARET

VALİ USTA’DAN SOLHAN’A ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Usta, Solhan programı kapsamında Binpınar, Arakonak Belediyesi, Solhan Belediyesi, Sabiha Bahçıvan Anadolu Fen Lisesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Solhan Hükümet Konağında incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında Solhan'ı ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta’yı Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve protokol üyeleri karşıladı. Vali Usta’nın Solhan Ziyaretine İl Genel Meclisi Başkanı Nihat Doğu ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay eşlik etti. 

“BİNPINAR, BİNGÖL'E KATMA DEĞER KATAN İŞLETMELERİMİZDEN”

Binpınar Su Fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Usta, çalışmalar hakkında firma yetkililerden bilgi aldı. Vali Usta,”Bingöl'e katma değer katan işletmelerimizi ziyaret etmeye devam ediyorum. Bu kapsamda, Solhan ilçemizde faaliyet gösteren Binpınar ve Fırat su fabrikasını ziyaret ettim.  Firma yetkilileri Hüseyin Tütünen, Özkan Bingöl ve Mehmet Şirin Demir'den işletmeleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldım. Geçtiğimiz yıl ülkemizi sarsan depremde deprem bölgesi illerimize hemen 100 tır su göndermiş olduğunu öğrendim. İki farklı kaynaktan saatte 55.000 adet ambalajlı su üreterek 55 kişiye istihdam sağlıyor. Bu değerli bilgiler ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim.”dedi.

“YENİ HÜKÜMET KONAĞI BİR AY İÇİNDE HİZMET VERECEK”

Solhan'da bitme aşamasına gelen Solhan Hükümet Konağı binasını gezen Vali Usta, Kaymakam Muhammet Çetin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni hükümet konağı bittiğinde Solhan ilçesine çok yakışacağını belirten Vali Usta, ‘Yapımı büyük oranda tamamlanan Solhan Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundum. İlçe Kaymakamımız Muhammed Çetin'den son durumu hakkında bilgiler aldım. Bir ay içinde;  Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim, SGK, Tapu, Nüfus, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Maliye, İlçe Seçim Kurulu, Adliye, Mal Müdürlüğü, İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği buraya taşınacak ve hizmet vermeye başlayacak.”dedi.

VALİ USTA’DAN ARAKONAK VE SOLHAN BELEDİYESİNE ZİYARET

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Solhan Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen Abdulhakim Yıldız'a ve Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Usta, yeni dönemde belediyelerin güzel ve faydalı hizmetler vermeye devam etmesi temennisinde bulunarak başkanlara başarılar diledi.

VALİ USTA, SABİHA BAHÇIVAN FEN LİSESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bahçıvan Holding tarafından hibe edilip restorasyonu yapılarak 2009 yılında eğitime açılan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi'nde incelemelerde bulunan Vali Usta, Okul Müdürü Ferzende Açan'dan okul hakkında detaylı bilgiler aldı.

“GÖSTERDİKLERİ MİSAFİRPERVERLİK VE İLGİ İÇİN SOLHAN HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Esnaf ziyareti sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Vali Usta,  Solhan Halkının sıcak ve samimi ilgisinden dolayı bir kez daha teşekkür etti. Vali Usta,”Solhan programımızda ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflarımıza hayırlı ve bereketli alışverişler diledik. Sıcak çaylarını içtiğimiz esnaflarımız ve hemşehrilerimiz, gösterdikleri sıcak ve samimi ilgileriyle bizleri onurlandırdılar.

Bu değerli buluşmalar, ilçemizin gelişimine ve birlik beraberliğimize katkı sağlıyor. İlçemizdeki esnafımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve onların refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için Solhan halkına bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.

Vali Usta ve beraberindeki heyet, temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.






Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum