Advert
as

BİNPINAR SU İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

BİNPINAR SU İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Karivan Gıda Su ve Ambalaj Anonim Şirketi (Binpınar Su) ile Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla "Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla Binpınar Su ile Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı.

İlçe Kaymakamlığında gerçekleşen protokol törenine, İlçe Kaymakamı Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Karivan Gıda Su ve Ambalaj Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütünen katıldı.

İmza Protokolünde açıklama yapan Kaymakam Muhammed Çetin, “Memleketin Afet, deprem gibi zor zamanlarında her zaman yanımızda bizlere destek olan firmamız bugün de çocuklarımızın yanında. Çok kıymetli çok değerli bir işe imza atmışlardır. 

Özellikle Solhan da kazandıklarını tekrar Solhan da yatırıma dönüştürmeyi, çocukların geleceğine yatırım yapmalarını çok önemsiyoruz. Emeği geçen başta Binpınar yöneticilerimizden Hüseyin Tütünen hocamıza daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Firma Yetkilisi Hüseyin Tütünen ise, “Bu yolda giderken bizim gibi insanların yanımızda olması bizleri hem mutlu, hem de motive ediyor. Eğitimden gelen biri olarak eğitimin ülkenin temel sorunu olduğuna inanıyoruz. Bu konuda bizlerde az da olsa bir katkı sunabiliyorsak bu gurur bizim için yeterlidir.” dedi.

 Protokolün Eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sunacağı belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi,

Karivan Ambalaj Su Gıda Anonim Şirketi ile imzaladığımız Eğitimde İşbirliği Protokolü ilçemiz eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Bu güzel hizmete vesile olan ilçe Kaymakamımız ve şirket üyelerine teşekkür eder, hayırlı ve bereketli hizmetler dilerim.”

İmzalanan protokolle LGS’de (Liseye Geçiş Sınavı) Türkiye geneli yüzde 7’lik dilime giren ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı sınav esasına göre ortaöğretim kurumlarını tercih eden öğrencilere burs verilecek. Bunun yanında burs alan öğrencilerin mezun oldukları yıl herhangi bir üniversiteye yerleştikleri taktirde burs almaya devam edeceği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum