Advert
as

VALİ USTA’DAN BİNGÖLLÜLERE ‘GAZZE’ TEŞEKKÜRÜ

VALİ USTA’DAN BİNGÖLLÜLERE ‘GAZZE’ TEŞEKKÜRÜ

Gazze’ye destek amacıyla Bingöl’de 115 etkinlik düzenlendiğini belirten Vali Usta,“Mescid-i Aksa’nın yeniden özgür olmasını, Bingöl’den yağan küçük damlaların Gazze’deki yangını söndürecek yağmura dönüşmesini Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden beridir Gazze’de yaptığı katliamlara tepkiler devam ederken, Vali Ahmet Hamdi Usta, yaşanan soykırımı haykıran Bingöl halkına teşekkür etti.

 Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi; “7 Ekim 2023 tarihinden beri Filistin’de, Gazze’de, Rafah’da tüm dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşanıyor. Müslümanların bırakın ibadetlerini yapmaları başta çocuk ve kadınlar olmak üzere herkesin yaşam hakları ellerinden alınıyor. Bu soykırıma karşı en güçlü isyan ise Bingölde aralıksız devam ediyor. 7 Ekim 2023’den bu yana STK’larımız ve halkımız tarafından protesto yürüyüşü, miting, panel, söyleşi, gıyabi cenaze namazı, toplu sabah, yatsı, cuma, teravih namazları, basın açıklamaları, toplu dua, kermes, konvoy, yardım çadırı, fotoğraf sergisi formatında 91’i Bingöl merkez, 24’ü ilçelerimizde olmak üzere toplam 115 etkinlik/ faaliyet gerçekleştirildi ve hala devam ediyor. Herhangi bir sorun yaşatmaksızın Filistin ‘de yaşanan soykırımı, zulmü diri tutan, dünyaya haykıran Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mescid-i Aksanın yeniden özgür olmasını, Bingöl’den yağan küçük damlaların Gazze’deki yangını söndürecek yağmura dönüşmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gazze’yi unutmadık, unutturmayacağız”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum