Advert
as

KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ

Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi mezuniyet töreni düzenledi. Düzenlenen törende konuşan okul birincisi Merve Numanoğlu, Filistin’de yaşananlarla ilgili buruk bir mezuniyet yaşadıklarını belirterek programa katılanları Filistin’deki şehitler için Fatiha okumaya davet etti.

Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Muhammed Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Müftü Vekili Osman Numanoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde Okul Müdürü Mikail Azak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi selamlama konuşmalarında mezun olan öğrencileri tebrik ederek, hayatlarında başarılar diledi.

Okul birincisi Merve Numanoğlu, “Aylardan beri Filistinli Müslüman kardeşlerimize reva görülen zulümlerden dolayı buruk bir mezuniyet sevinci yaşıyoruz. İzninizle mezuniyetlerimizi Gazze’de şehit edilen ve belki de bu gün bizim gibi mezun olması beklenen kardeşlerimize ithaf ediyorum. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken; Hepinizi Filistin’de şehit edilen kardeşlerimiz de dahil olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına bir Fatiha okumaya davet ediyorum.” dedi.

Kaymakam Muhammed Çetin ise, “Filistin bütün insanlık için kanayan bir yara 21. yüzyılda medeniyetin hangi noktaya geldiğini konuşulduğu bir yerde halen zalimce, aşağılıkça insanların canına kıyılıyor. Dünya kurulduğundan bu yana zalim zalimliğini yapmıştır ama zalimin karşısında her zaman haklı ve güçlülerin olması gerekiyor. Özel hayatınızda, iş hayatınızda, eğitim hayatınızda mutlaka zorluklarla karşılaşacaksınız ama pes etmeyin. Üstesinden geleceksiniz bugün güzel bir gün hepinizi, ailelerinizi, öğretmenlerinizi tebrik ediyor, hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Program, başarılı olan öğrencilere plaket ve mezun olan öğrencilere belgeleri verildikten  sonra sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum