Advert
as

TUNÇ, "SANA EMANET" YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

TUNÇ,

"Sorularla 40 Derste Kur'an-ı Kerim" Konulu "Sana Emanet" adlı yarışmada Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gülsüm Tunç, Türkiye birincisi oldu.

Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gülsüm Tunç, Ensar Vakfı tarafından Türkiye geneli yapılan "Sorularla 40 Derste Kur'an-ı Kerim" Konulu "Sana Emanet" adlı yarışmada 40 soruyu da doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

25 Mayıs 2024 tarihinde yapılan yarışmada birincilik derecesi nedeniyle GülsümTunç, 10 bin TL ödülü kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Sorularla 40 Derste Kur'an-ı Kerim" Konulu "Sana Emanet" adlı yarışmada Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Gülsüm Tunç, Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve okulumuzu tebrik ederiz” denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum