Advert
as

AÇIKBAŞ’TAN, HÜDA PAR’IN KANUN TEKLİFİNE DESTEK

AÇIKBAŞ’TAN, HÜDA PAR’IN KANUN TEKLİFİNE DESTEK

Bingöl Sivil Toplum ve Dayanışma Sözcüsü Orhan Açıkbaş, işgal çetesinin saflarında savaşa katılanların vatandaşlıktan çıkarılması için HÜDA PAR tarafından verilen kanun teklifini desteklediklerini bildirdi.

HÜDA PAR, Siyonist işgal yöneticilerinin yargılanması ve vatandaşlık kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verdi.

Türkiye vatandaşı olup da Gazze'de yaşanan soykırıma işgalci askeri olarak katılanların vatandaşlıktan çıkarılması için hazırladığı kanun teklifi bu ay TBMM'de Genel Kurul'a gelecek.

Bingöl Sivil Toplum ve Dayanışma Sözcüsü Açıkbaş, meclise sunulan kanun teklifi ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

"Filistin'de mazlum insanları vahşice öldürenlerin ülkemiz vatandaşı olması asla kabul edilebilir bir durum değil" diyen Açıkbaş, kanun teklifini önemsediklerini ve bundan dolayı desteklediklerini ifade etti.

Açıkbaş, şöyle devam etti:

"İnsanlık suçu olarak nitelendirilmesi gereken siyonizmin temsilcilerin ülkemiz sınırlarında barınmasını istemiyoruz. Hüda Par'ın Bu teklifini önemsiyor ve destek veriyoruz Milletvekillerimize de çağrısında bulunuyoruz. Meclise gelecek olan bu kanuna destek verelim. Kardeşlerimizin katledilmesinde dahli olanlar yargılanıp cezalandırılsın."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum