Advert
as

SOLHAN'DA FİLİSTİN İÇİN OTURMA EYLEMİ YAPILDI

SOLHAN'DA FİLİSTİN İÇİN OTURMA EYLEMİ YAPILDI

Solhan İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, İşgal rejiminin Gazze'de sürdürdüğü soykırımı telin etmek amacıyla Solhan'da oturma eylemi düzenledi.

Solhan İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu öncülüğünde Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda yapılan oturma eyleminde Fetih süresi okundu ve dua yapıldı.

Filistinlilerin topraklarını gasp eden işgalcilerin 7 Ekim'den bu yana Gazze'de soykırım uygulandığını belirten platform üyeleri, "Yapılan bu eylemle İsrail'in zulmüne karşı lanetliyoruz. İslam ülkelerini harekete geçmeye ve İsrail’in attığı hukuksuz adımları ve işgali durdurmaya çağırıyoruz. Müslüman halkların bir araya gelip tepkisini ortaya koymalılar. İsrail, hukuksuz işgal hareketi ve katlettiği insanlar için uluslararası hukuk önünde ve tüm dünyanın vicdanında hapsedilmelidir. Mescid-i Aksa'nın, Kudüs'ün, Filistin'in ve dünyanın özgürlüğü, siyonist zulmün ve işgalin sona ermesi için yapılan eylemleri desteklemek hepimizin görevidir. Bizler İslami kardeşlik platformu olarak Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistin özgür oluncaya kadar mücadelemizi tüm gücümüzle sürdüreceğiz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum