Advert
as

"YÖNETİCİLERİMİZİ KARAR ALMAYA, HAREKETE GEÇMEYE ZORLAMALIYIZ"

HÜDA PAR Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan kitlesel basın açıklamasında, "Bugün maslahatı ve ıslahatı terk etmeye karar verdik. Bugün masum çocuklar edasıyla ve gözüyle 'kral çıplak' demeye adandık. Bugün sultanları, emirleri, başkanları ve kralları ifşa etmeye karar verdik. Varsın gocunsunlar, varsın demir parmaklıklar arkasına atsınlar. Zelil dolaşmaktan daha evladır" denildi.

HÜDA PAR Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yaşattığı soykırım ve vahşeti lanetlemek ve tepkilerini göstermek için her hafta düzenlediği etkinliklerine bu hafta da devam etti.

Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak ve tepki göstermek için HÜDA PAR Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı, kitlesel basın açıklaması düzenledi.

Bingöl Merkez Ulu Camii önünde gerçekleştirilen basın açıklamasını HÜDA PAR Bingöl Merkez İlçe Başkanlığı adına Hatip Üçgül okudu.

Açıklamasına "Size ne oluyor da Allah yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar; bize tarafından bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver!' diyen zayıf düşürülmüş (zavallı) erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz! (Nisa /75)" ayetiyle başlayan Üçgül, "Bugün iğneyi de çuvaldızı da kendimize batırmak üzere toplandık dostlar. Bugün sözü dosdoğru haykırmak üzere bir araya geldik. Bugün maslahatı ve ıslahatı terk etmeye karar verdik. Bugün masum çocuklar edasıyla ve gözüyle 'kral çıplak' demeye adandık. Bugün sultanları, emirleri, başkanları ve kralları ifşa etmeye karar verdik. Varsın gocunsunlar, varsın öfkelenip kudursunlar, varsın demir parmaklıklar arkasına atsınlar. Zelil dolaşmaktan daha evladır." dedi.

"İSTANBUL'UN SAVUNMASI GAZZE’DEN BAŞLAR"

"Savaşın asıl kaybedeni biziz biz! İslam ümmetinin başına musallat olmuş liderleri ve onları alaşağı etmek için harekete geçmeyen Müslüman halklardır/ ümmettir" diyen Üçgül, "Bugün istatistik vermeyeceğiz dostlar. Herkesin canlı yayında izlediği bilmem kaç bin çocuk ve kadının vahşice katledildiğini anlatmayacağız bugün. Soykırıma ve vahşetin gidişatına zerre kadar etkisi olmayan dünyanın bilmem neresinde, bilmem kaç kişinin neler yaptığını açıklamayacağız bugün. Başka meselelerde yekvücut olan Batı’nın kimi ülkelerinin göstermelik ve 'bir parmak bal çalan' türden çıkışlarına ittiba etmeyeceğiz. HAMAS liderlerini de katil siyonist çete liderleri ile eşitleyen ve sözüm ona ikisini de mahkûm eden Garbın Adalet Divanı'na methiyeler düzmeyeceğiz. Bugün zulmün ve vahşetin boyutuyla zaman harcamayacağız. Bugün iğne ile kuyu kazmayacağız. Bugün çuvaldızı elimize almış her bir yerimizi yara bere edinceye değin; kan revan içinde kalıncaya değin kendimize batırmak üzere toplandık. Evet Vallahi Filistinli Müslümanlar kazanacaktır. Topyekûn ölseler de kazanacaklar; Allah lütfeder de Siyonist çeteyi yenseler de kazanacaklardır. Bu savaşın asıl kaybedeni biziz biz! İslam ümmetinin başına musallat olmuş liderleri ve onları alaşağı etmek için harekete geçmeyen Müslüman halklardır/ ümmettir. Düşünebiliyor musunuz ki, 'Batı bu katliamlar karşısında seyirci kalmaktadır üzerine düşeni yapmamaktadır' diyorlar ve Batı'ya verip veriştiriyor. Bu nasıl bir utanç Allah'ım! Adama sormazlar mı zaten bu zulmü bizatihi faili olan Batı'dan medet bekleyeceğinize, siz ne yaptınız? Hakeza, ülkemizden gidip siyonist çeteye askerlik yapan ve Filistinlileri katleden sözde çifte vatandaşlarımıza müdahale etmiyorken 'İstanbul'un savunması Gazze'den başlar' dememizin kaç alıcısı çıkar acep?" sorusunu yöneltti.

"GAZZE MÜSLÜMANLARLA SAVAŞIYOR"

Üçgül, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün Gazzelilerle savaşan Batı'yı ifşa etmeye ve onlara küfretmeye gelmedik buraya. Onlar zaten bu vahşetin failleridirler ve Siyonist-Haçlı ittifakının apaçık yüzüdürler. Biz Gazze'nin kimlerle savaştığını ifşa etmeye geldik. Gazze siyonistler ile savaşmıyor, Haçlılarla da savaşmıyor. Gazze Müslümanlarla savaşıyor esas. Gazze siyonizme her türlü desteği veren Mısır, Suud, Ürdün ve BAE'nin liderleriyle savaşıyor. Gazze daha düne kadar siyonistlere mal satan, sözden öte bir şey yapmayıp yeri göğü inletemeyen halk ile savaşıyor. Gazze içimizdeki hain, gafil, işbirlikçi, kof, korkak ve satılmış devşirmelerle savaşıyor."

"YÖNETİCİLERİMİZİ KARAR ALMAYA, HAREKETE GEÇMEYE ZORLAMALIYIZ"

"Şunu artık bütün dünya anladı ki bu vahşeti sokağa dökülen vicdan sahibi kitlelerin gücüyle engellemek mümkün değildir." diyen Üçgül "Elbette Filistin için yapılan her eylem atılan her adım çok kıymetlidir ve takdire şayandır. Ancak şuna yakinen şahitlik ettik ki dünyayı yöneten vahşi Siyonist/Batı sistemi ve bu sisteme angaje ve kul köle olan İslam aleminin yöneticileri ıslah olmadan, tutum geliştirmeye zorlanmadan ve ifşa edilmeden bu vahşet sona ermeyecektir. Hatta bu vahşet hepimizi yakıncaya değin dalga dalga yayılarak büyüyecektir. Geçmiş yüzyıl da bunun apaçık bir kanıtıdır. O nedenle kıymetli Müslüman halkımız! Gazze için yaptığımız eylem ve boykotların yanında asıl yapmamız gereken şey; kendi yöneticilerimizi karar almaya, harekete geçmeye zorlamak olmalıdır. Onları ifşa etmeli, onları mahkûm etmeliyiz. Kendi maskeleri düşmesin diye bizleri milli ve mezhebi ihtilaflara sevk edip bu ihtilafları körüklemektedirler. Bu, bizatihi siyonist çetenin projelerindendir. Bu tuzağa kesinlikle düşmemeliyiz. Bizi bu tuzağa, bu iradesiz, bu kifayetsiz, asalak ve uşak yöneticiler bizatihi çekmektedirler. Onların mezhep ve meşrep gibi bir dertleri asla yok ve olmadı. Onları unutup birbirimizle uğraşalım diye Batılı dostlarıyla ortaklaşa oynadıkları bir oyundan başka bir şey değildir." dedi.

Üçgül, basın açıklamasının sonunda, "Ey insanlık tarihinin görüp görebileceği en mazlum ve en kahraman halkı! Wallahi siz kazandınız ama biz kaybediyoruz. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun!" ifadelerini kullandı.

 Program okunan dua ile sona erdi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum