Advert
as

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERDEN FİLİSTİN’E 81 BİN TL BAĞIŞ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERDEN FİLİSTİN’E 81 BİN TL BAĞIŞ

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, kermesten elde ettikleri 81 bin 190 TL geliri Gazze’ye gönderilmesi için Umut Kervanı Bingöl Derneği'ne bağışladı.

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, 7 Ekim'den bu yana süren siyonist çetenin vahşeti nedeniyle şehid olan, yaralanan ve ölüme terk edilen Filistin halkına bir nebze umut olmak için maddi destekte bulundu.

Öğrenciler, düzenledikleri kermesten gelen 81 bin 190 TL'yi Filistin’e gönderilmesi için Umut Kervanı Bingöl Derneği'ne verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Umut Kervanı Bingöl Derneği Başkanı Murat Yıldırım, "Bingöl Üniversitesi gençlik kulüplerimizin Filistinli Gazzeli kardeşlerimiz için yapmış oldukları kermesten elde ettikleri gelirlerini Umut Kervanı'na getirerek Filistinli kardeşlerimize ulaştırmak üzere bize bıraktılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yapmış oldukları bu emekten dolayı Allah razı olsun.  Bizler de inşallah en kısa sürede Gazzeli kardeşlerimize ulaştırmak üzere bu parayı göndereceğiz. İnşallah bir nebzede olsa onların dertlerine derman olacağız inşallah. Tabi buradan tüm üniversiteli ve diğer öğrenci kardeşlerimize de bir çağrımız olsun. Bu küçük bir adım olabilir fakat karınca misali herkes kendine düşeni yaparsa inşallah Allah'ın izniyle Gazzeli kardeşlerimiz için hem bir moral olur hem de büyük güzel çalışmaların yapılmasına vesile olur. Bu güzel gayretlerden de geri adım atmasınlar, bunlara devam etsinler. Bu inşallah hem onlar için hem onların ahireti için hem de Filistinli kardeşlerimiz için güzel bir hayır olur. Allah tekrar kendilerinden razı olsun. Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum