Advert
as

HAZARŞAH ORTAOKULU’NDAN YILSONU SERGİSİ

HAZARŞAH ORTAOKULU’NDAN YILSONU SERGİSİ

Hazarşah Yeniyerleşim Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca resim derslerinde yaptıkları eserlerden oluşan yılsonu resim ve sanat sergisi törenle açıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Yılsonu Sanat Sergisi, Hazarşah Yeniyerleşim Ortaokulu tarafından törenle açıldı.

Sergiye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhtesim Tunç, Okul Müdürleri, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Çiftçi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Sanat Sergisinde katkısı olan başta Okul Müdürü Emrullah Gündüz olmak üzere okulun tüm yönetici, proje koordinatörleri, Öğretmen, personel ve öğrencilerine teşekkür ederken, güzel proje ve resim eserlerini ortaya koyan öğrencileri de tebrik etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum