Advert
as

SOLHAN BELEDİYESİ’NDEN SİYONİST ÜRÜNLERİNE ‘BOYKOT’ KARARI

SOLHAN BELEDİYESİ’NDEN SİYONİST ÜRÜNLERİNE ‘BOYKOT’ KARARI

Türkiye genelinde başlatılan işgalci çetenin ürünlerine yönelik boykot kampanyasına, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’da destek verdi.

Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, işgalci terör şebekesinin dünyanın gözü önünde Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılarla soykırım yaparak bölgedeki insanları katletmeye devam ederken, kendilerinin de siyonistlere tepki amacıyla ülke genelinde başlatılan boykot kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

siyonist ürünleri için alınan boykot kararı hakkında açıklama yapan Başkan Yıldız, şunları söyledi:

“Solhan Belediyesi olarak kurum bünyemizde bulunan tüm birimlerde, ikram, temizlik ve tüketim malzemeleri dahil olmak üzere boykot edilen ürünlerin satın alınmaması kararı alınmıştır. Hiçbir surette boykot edilen ürünler satın alınmayacak, ikram edilmeyecek ve tüketilmeyecek. Filistin’de yaşanan zulme karşı alınan boykot çağrısına tam destek veriyor, tüm vatandaşlarımızı İsrail mallarına karşı başlatılan boykot kampanyalarına destek vermeye davet ediyoruz.” Dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum