Advert
as

‘KINAMA CEZASI’ VERİLMESİ TEPKİYE NEDEN OLDU

‘KINAMA CEZASI’ VERİLMESİ TEPKİYE NEDEN OLDU

Genç ilçesinde velilerin talebi üzerine erkek ve kız öğrencilerinin sınıflarını ayırması nedeniyle Şehit Mehmet Koçdağı Anadolu Lisesi Müdürü Abdurrahman Yılmaz’a soruşturma açıldı. Soruşturma neticesinde Yılmaz’a ‘Kınama cezası’ verilmesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Şehit Mehmet Koçdağı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Yılmaz, geçtiğimiz yıl velilerin talebi üzerine yeni bir uygulama başlattı. Okul aile birliğinde alınan karara göre öğrenciler için ayrı ayrı erkek ve kız sınıfları açıldı ve karma duruma son verildi.

 Velilerin isteğiyle arzu eden öğrencilerin dahil oldukları bu uygulama ise Abdurrahman Yılmaz’ın soruşturma geçirmesine neden oldu. Soruşturma neticesinde Yılmaz’a ‘Kınama cezası’ verilmesi ise kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Yaşanan durumun sosyal medyadan paylaşılmasının ardından durumdan haberdar olan vatandaşlar, verilen karara büyük tepki gösterip Abdurrahman Yılmaz’a destek verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum