Advert
as

Minik Yüreklerden Suriye’ye Yardım

Minik Yüreklerden Suriye’ye Yardım

Ülkelerindeki iç savaştan dolayı mağdur olan Suriyeliler için Yeşilova Ana Okulu öğrencileri, temin ettikleri ihtiyaç malzemelerini Solhan İHH’ya teslim ettiler.

Yeşilova Ana Okulu öğrencileri, Suriye’deki mazlum halkın giyim ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyasını başlatan İHH Solhan Şubesine, temin ettikleri ihtiyaç malzemelerini Başkan Muhammed Veysi Tunç’a teslim ettiler.

 

Öğrenciler tarafından yapılan yardımın kendisini duygulandırdığını belirten İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç,“Suriyeli kardeşlerimize giyim yardımına katkı sunan başta Yeşilova Ana Okulu olmak üzere Yenibaşak, Veli Tuğa, İmam Hatip, Yeşilova İmam Hatip ortaokullarının idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerine yürekten teşekkür ederiz... Rabbim hayırlarını kabul etsin bizleri de hayırda yarışanlardan eylesin..!” diye konuştu.

 

“Yardım toplama konusunda görevli hiçbir öğrenci veya çocuk yoktur”

 

Ayni ve nakdi yardımlar konusunda uyarılarda bulunan Başkan Muhammed Veysi Tunç," Solhan İHH adına ayni ve nakdi yardımlarınızı sadece dernek yetkililerine ulaştıralım. Bizim yardım toplama konusunda görevlendirdiğimiz hiçbir öğrenci, çocuk yoktur ve böyle bir şey de olamaz. İHH üzerinden istismarda bulunabilecek şahıslara dikkat edilmesini istiyoruz. Lütfen böyle bir durumla karşılaştığınızda bizlerle iletişime geçin." şeklinde konuştu. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum