Advert
as

“Solhan’ın Şampiyonluğunu Tebrik Ediyorum”

“Solhan’ın Şampiyonluğunu Tebrik Ediyorum”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Referandumda ilçeler bazında en fazla evet oyu veren Solhan halkına teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, referandum sonrası Solhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. İlçemize gelen Yılmaz’ı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve partililer karşılandı.

 

İlçe merkezindeki çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin önünün açıldığını söyledi.

 

Yılmaz, “Bir kısım maddeler hemen gerisi zaman içerisinde yürürlüğe girecek. Cumhurbaşkanlarının önündeki partili olma yasağının kaldırılması hemen yürürlüğe girecek. Resmi sonuçların yayınlanmasıyla Cumhurbaşkanımız da yuvasına dönecek. Tekrar üye olmak ve ardından da İnşallah genel başkanımız olacak. Şimdiden hayırlı mübarek olsun diyorum. 2019’da yeni sistem bütün unsurlarıyla devreye girecek inşallah” dedi.

 

Yeni bir heyecanla Türkiye’yi geleceğe taşıyacaklarını kaydeden Yılmaz,“2023 hedeflerine yürüyeceğiz. Demokrasimizi geliştireceğiz, ekonomimizi daha da büyüyeceğiz İnşallah. Dış dünyada çok daha güçlü bir ülke haline geleceğiz. İçerde de birliğimizi, huzurumuzu, beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Yeter ki bizim birliğimiz ve beraberliğimiz olsun, içerden veya dışarıdan kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın bu gidişatımızı engellemeyecektir İnşallah. Emin adımlarla geleceğimize yürüyeceğiz.”

 

Referandumda ilçeler bazında en fazla evet oyu veren Solhan’a teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, “Solhan’ın şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Solhan bizim için çok ayrı bir yere sahip, bundan sonra da Solhan’ımızın her türlü hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Ana Muhalefetin mahkemelerde dolaştığını belirten Yılmaz, “Onlar dolaşmaya devam etsin. Mahkeme kararlarıyla milli iradeyi belirleyemezsiniz. Milli iradenin üzerinde mahkeme kararı olmaz. Milli irade, son sözü söyler. Çünkü mahkemelerde millet adına karar verirler. Doğrudan millet kararını verdi, bunun üzerine artık mahkemelerin söyleyeceği bir söz yoktur.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum