Advert
as

GDO’lu Beyinler…

  • Musa APUHAN
  • 2017-06-14 17:10:46
  • 2956 Görüntülenme

  • Ortadoğuda, Afrikada ve dünyanın bir çok kıtasında, milletler, topluluklar, kabileler kendi hayatlarını yaşarlardı.

    Ta ki şeytanın yeryüzündeki temsilcileri, uzun bacaklı İngilizler ortaya çıkana kadar...

    Özelikle 19. Yüzyıl’da İngiliz şeytanı, körfezde mantar gibi yayılmaya başladı. Körfez şeyhleri ile tek tek anlaşmaya başladılar, bunlar şeytan ya, hepsini de ikna ettiler, biri hariç...

    Muhammed Al-Sani ve bu gün ki Katarın kurucusu Kasım Al Sani.

    Baba ve oğul, Sarı saman köyünün inatçı Bayramı gibi "ülkemi vermemde vermem." diye tutturdular ve Osmanlı İmparatorluğu ile iş birliğinden yana oldular.

    O gün bu gündür şeytanlar bu ülkeye düşman...

    Suudi Arabistan'ın kurulması aşamasında İngiliz şeytanlarının aklıyla Suud'un oğlu Abdulaziz, Katarı da nüfuzuna almak istemiş ancak büyük şeytanlığın farkına varan Katar Emir’i Şeyh Kasım, oğlu Abdullah’a bir vasiyette bulunuyor;

    "Osmanlının askerlerini asla Katardan gönderme."

    Ve Osmanlının askerleri 1916 yılına kadar Katarda kalmışlardır. Bu gün olduğu gibi o günde şeytanların tek bir hedefi vardı, Osmanlıyı dağıtmaktı.

    Ve içimizdeki uşaklarıyla bunu da başardılar, şimdi de senaryo aynı.

    Eskiden bunu LAWRENS’leri, HAMPER’leri ile yaparlardı, şimdi içimizde ki "GDO’LU beyinliler" ile yapıyorlar.

    Ortadoğu’nun bütün ülkelerinde yaşanan olaylar şunu gösterdi ki, katil batı ve işbirlikçi Siyonistler, Müslüman ülkelerde iş başına getirmek istedikleri bütün liderlerin genetiği ile oynamış ve değiştirmişlerdir.

    Öncelikle Müslümanlar olarak şu soruyu kendimize soralım; katil ABD, AB, İSRAİL İslam dünyasında dökülen kandan rahatsız mı?

    Peki, Müslümanlar olarak bizler içine düştüğümüz bu durumdan memnun muyuz?

    Mısırda seçimle iş başına gelmiş olan Muhammed Mursi’yi darbe ile indirip, Sisi'yi iş başına getirenler Müslümanlar mı? (İslam dünyası mı?)

    Irak, Suriye, Libya, Yemen, Cezayir, Tunus, Fas... ve diğer İslam ülkelerini işgal edenler İslam dünyası mı?

    15 Temmuzda Türkiye’de darbe yapmaya kalkışıp, iki saatte 250 mazlumu şehit edenler kimin emir kullarıydı?

    Katil batı, kendi Hans'larını mutlu yaşatmak için bizim Hasanlarımızı, akılları GDO’LU, vicdanları GDO’LU, insafları GDO’LU, inançları GDO’LU kendi kuklalarını bu halkların başına zorla yönetici diye getirmediler mi?

    İslam dünyasında katil batının iş başına getirdiği bütün liderlere bakın, hepsi kendi koltukları, çıkarları ve hırsları için kendi inançlarını, değer yargılarını ve insanını satmaktan, savaşlara sürüklemekten ve öldürmekten, öldürtmekten asla geri durmaz ve pişmanlık duymazlar.

    Şimdi kendi kendimize sormamız gereken birkaç soru sormak ve yazımı burada bitirmek istiyorum;

    Sizce, 15 Temmuz'da Türkiye’de darbe yapmaya kalkışanlar ve 250 insanımızı şehit edenler bizden midir yoksa GDO’LU katil batının uşakları mıdır?

    Sizce, Yusuf el Karadavi’yi terörist ilan edenler bizim dinimizden midir yoksa bizden görünen ama GDO’LU uşaklar mıdır?

    Sizce, katil batıya boyun eğmeyen ve daima haklının yanında yer alan Katar Emiri’ni ve ülkesini cezalandırmak isteyen, kendilerine İslam ülkeleri emiri, şeyhi, kralı diyen Müslüman görünümlü satılmış uşaklar bizden midir yoksa …

    Sonuç olarak İslam dünyasının dirilişi ve yeniden ihyası, genetiği değiştirilmemiş kendi inanç ve değer yargılarına bağlı, imanlı, insaflı, vicdanlı liderlerle ve onlara inanan halklarla mümkündür.

    Ben böyle bir günde hiç ama hiç amalı-mamalı, keşkeli-meşkeli konuşmadan direk olarak Katar'ın, Yusuf el Karadavi’nin, Türkiye’nin ve Türkiye Cumhurbaşkanının ve onlar gibi duruş sergileyenlerin yanında ve safında olduğumu buradan ifade ediyorum.

     

    Allah mazlumların ve Müslümanların yardımcısı olsun.

     

    Selam ve Dua ile…

    Musa APUHAN
    Musa APUHAN
    KÖŞE YAZARI
    BİYOGRAFİ