Advert
as

Kaçak Emre… Sulandırma!

  • Musa APUHAN
  • 2017-01-30 17:13:54
  • 3495 Görüntülenme
  •  

     Pensilvanya’nın, foseptik çukurundaki pisliğini kendine beyin yapan ve bu pislik beyniyle ülkeyi ağababalarının istekleri doğrultusunda dizayn etmek isteyen aşağılık uşak, kaçak emre, kendince, kendisi gibi pisliklere mesaj veriyor.

     

    Ne diyor?

     

    Ülkenin geldiği yerden kaygılıymış.

     

    Türkiye’nin durumu, bu pisliğe adeta 2011’de ki Suriye’nin durumunu hatırlatıyormuş. Aslında kendince bir mesaj veriyor. Aklını, tapınak kahininin ayakları altına seren, tabiin zümresine, “pes etmeyin, iftira, kaos, fitne ve karışıklık çıkarmaya devam edin.” diyor.

     

    Diğer mesaj ise Erdoğan’ın “batının kendisine kumpas kurduğu” algısını yayarak, kendi pisliklerinin üzerini örtmek istiyorlar.

     

    Evet, Batı ve yerli, aşağılık, işbirlikçi olan sizler, bu ülkenin insanlarının tekrar batının güdümüne girmesi için Fransa’da 3 pkk’lı kadını öldürdünüz. Reyhanlı’da, Ankara’da, İstanbul’da, Diyarbakır’da, Bingöl’de bombalar patlattınız.

    Gezi olaylarını tertip ettiniz, tır olaylarını, 17-25 Aralık kumpaslarını kurdunuz. Aslında o kadar pisliksiniz ki, yaptıklarınızı saymaya kalkışırsak günlerimizi alır.

     

    “Türkiye 2017’yi tek parça halinde sağlam çıkarır mı bilmem” diyor Kaçak pisliği.

     

    Siz bu ülkenin insanı 2017’yi görmesin diye 15 Temmuz’da alçakça bir katliam tertip ettiniz, iki saat içinde 250’yi aşkın vatandaşımızı, gözlerinizi kırpmadan şehit ettiniz.

     

    Bu adi, alçak yaratık “sizlere son bir uyarım var” diyor, neymiş uyarısı; ülke iç savaşa gidiyormuş. Bunun önlenmesi gerekiyormuş.

     

    Tapınak kahini, ellerini açıp, beddua seansları düzenlerken, gezi olaylarını gıdıklarken, canlı bomba eylemlerini düzenlerken tamda senin gibi ülkeyi iç savaşa sürükleme mücadelesindeydi ama tutmuyor.

     

    Çünkü;

     

    Bu ülke insanı artık sizlerin bu basit piyonluğunuzu dikkate almıyor, hatta sizlerin ne kadar adi, alçak, şerefsiz ve vatan haini olduğunuzu gayet iyi biliyor.

     

    Bu aşağılık yaratık ne diyor?

    Haziran seçimleri ile kasım seçimleri arasında öldürülen insan sayısı, bir iç savaşta öldürülen insan sayısından daha fazlaymış.

    İşte tamda burada, bam teline dokundun.

     

     

    6 Haziran cumartesi akşamı, oy kullanılacak her okulun önüne indirdiğiniz yirmişerli gruplar halindeki ablacıkların, orada kendilerini bekleyen Hdp’li erkeklerle göreve nasıl hazır olduklarını gördük. Sizlerinde desteği ile 6-8 Ekim’de sokaklarda YASİNLERİN nasıl acımasızca katledildiklerini de gördük.

     

    Ben bu insanlıktan nasibini alamamış, şeref yoksunu, batı uşağı, din düşmanı, darbeci vampirlere daha fazla söylenip, ağzımı bozmadan, konuyu burada, M. Akif ERSOY’un bir dizesiyle bitirmek istiyorum.

     

    Tükürün! Milleti alçakça vuran darbelere!

     

    Tükürün! Onlara alkış dağıtan kahpelere!

     

     

    Musa APUHAN
    Musa APUHAN
    KÖŞE YAZARI
    BİYOGRAFİ