Advert
as

Solhan’ın Gururu Demirhan Tuna

Solhan’ın Gururu Demirhan Tuna

Güreşte ilçemizi temsil eden sporcumuz Demirhan Tuna, güreş karşılaşmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Samsun’un Bafra ilçesinde 3 gün süren İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası güreş karşılaşmasında ilçemizi temsil eden Solhan Spor adına müsabakaya katılan sporcumuz Demirhan Tuna, Grekoromen Stilde 86 kiloda yarı finale adını yazdırdı.

Yarı finalde Son Dünya şampiyonu ile karşılaşan sporcumuz finalisti 2-1 yenerken son saniyelerde burnu kırıldı. Burnu kırılan güreşçimizin kanaması durmayınca geri çekilmek zorunda kalarak Türkiye üçüncüsü oldu.

 

Dereceye giren sporcumuz Demirhan Tuna, bu yıl Temmuz ayında Samsun’da yapılacak olan 2017 Samsun 23. Yaz Deaflympics İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda mücadele edecek milli takımların kamp kadrosuna girmeye hak kazandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum