Advert
as

Solhan Spor, İlk Yarının Son Maçında Mağlup Oldu

Solhan Spor, İlk Yarının Son Maçında Mağlup Oldu

2015-2016 yılının Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi B Grup`ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, ilk yarının son müsabakasında Pazar günü konuk ettiği Hatay ekibi Payas Belediye 2011’e 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi B Grupta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, ilk yarının son müsabakasında 13. Haftada Pazar günü saat 14.00’de Payas Belediye 2011 ile karşı karşıya geldi.
Bu sezon deplasmanda sadece Van Erciş Şekerspor’u yenen Solhan Spor, kendi evinde ise Trabzonspor ve Payas Belediye 2011 maçları kaybetti.

Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk seti 25-14, İkinci seti 25-18 ve üçüncü seti ise 25-20 alan Payas Belediye 2011 maçı 3-0 kazandı.

Böylece bu maçla beraber kendi evinde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet alan Solhan Spor, İlk yarı itibari ile ligden çekilen Çankırı Belediye Gençlikspor dışında çıktığı 12 karşılaşmadan 5 galibiyet alan voleybol temsilcimiz, 5 galibiyet ve 7 mağlubiyet alarak 15 puan ile sezonun ilk yarısını 9.sırada tamamladı. 
Solhan Spor Voleybol Takımı, İkinci yarının ilk maçını 09.01.2016 Pazar günü saat 14.00’te Niksar Belediyespor ile Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum