Advert
as

Bingöl Yolunda Mıcır Tehlikesi

Bingöl Yolunda Mıcır Tehlikesi

Karayolları tarafından Solhan-Bingöl yolunda kullanılan kalitesiz asfalt malzemesinin mıcıra dönüştüğünü ifade eden Mehmet Ali Öztürk,” Yoldaki taşlardan dolayı araçlarımızın camları kırılıyor, lastikleri heba oluyor.” dedi.

Solhan Karayolunda yapılan yol çalışması, sürücülere rahatlık sağlayacağı yerde eziyete dönüştü. Yol çalışmaları sırasında dökülen kalitesiz mıcırların bir türlü tabana yapışmaması, sürücüler için tehlike oluşturuyor.

 

Yolun mıcırlı bölümlerinde bir yandan direksiyon hakimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan diğer araçların geçerken sıçrattığı taşlardan korunmaya çalışan sürücüler bu durumdan şikayetçi !

 

Solhan-Bingöl yoluna Karayolları tarafından kalitesiz kullanılan malzemeden dolayı asfaltın mıcıra dönüştüğünü ifade eden Mehmet Ali Öztürk,” Yoldaki taşlardan dolayı araçlarımızın camları kırılıyor, lastikleri heba oluyor.” dedi.

 

Mıcırlı yolun kazalara davetiye çıkardığını belirten Mehmet Ali Öztürk, “Karayolları yetkilileri bir an önce tedbir alsın. Can kaybı yaşanmadan bir an önce yoldaki mıcırların süpürme aracı ile temizlenmesini istiyorum.”dedi.

 

Öztürk, son olarak yetkililere çağrıda bulunarak kalitesiz malzemeden dolayı ilgililerden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum