Advert
as

Solhan’da 505 Kişiye İş İmkanı

Solhan’da 505 Kişiye İş İmkanı

İşkur Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Solhan’da istihdam edilecek olan 505 kişilik işe yaklaşık 2 bin kişi başvurdu. Başvuru yapanların çoğunluğunun bayanlardan oluşması dikkat çekti.

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Solhan’da istihdam edilecek olan 505 kişilik işe yaklaşık 2 bin kişi başvurdu. Başvuru yapanların çoğunluğunun bayanlardan oluşması dikkat çekti. Başvurular 20 Kasım 2015 tarihinde son bulacak.

 

Alınacak kişilerin; İşkur’a kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış olması, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almaması şartı aranacağı belirtildi.

 

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Solhan Kaymakamlığı 200, Solhan Belediyesi 150, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 100 ve Arakonak Belediyesi ise 55 işçi alımı yapılacak. İşçiler mülakatın ardından kısa süre içerisinde işbaşı yapabilecek.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum