Advert
as

Solhan Kızılay’dan Nakdi Yardım

Solhan Kızılay’dan Nakdi Yardım

Kızılay Şube Başkanı Eşref Canlı, fakir ve yardıma muhtaç 343 aileye 250'şer TL nakdi yardım yapıldığı belirtti.

 

 

 

Solhan Kızılay Şube Başkanı Eşref Canlı, fakir ve yardıma muhtaç olan 343 aileye 250'şer TL nakdi yardım yapıldığı belirtti.

 

Yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Kızılay Solhan Şubesi Başkanı Eşref Canlı, “ Kızılay Derneği olarak ilçemizde geçen yıl 261 muhtaç aileye aile başına 250 Türk Lirası nakdi yardımda bulunduk. Bu yıl ise yardıma muhtaç olan 343 aileye 250'şer TL nakdi yardımda bulunduk. Bu yardımlarımız inşallah bundan sonra da devam edecek olup daha adil, şeffaf ve hakkaniyet içinde daha çok aileye yapılacaktır. Amacımız ayrım yapmaksızın tüm fakirlere yardım yapmaktır. Zenginlerimizin Kızılay’a yardım eli uzatmalarını canı gönülden bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum