Advert
as

Akyel, Anayasa Mahkemesi Üyeliği’ne Atandı

Akyel, Anayasa Mahkemesi Üyeliği’ne Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anayasa Mahkemesi Üyeliklerine, Solhan eski Kaymakamı Dr. Recai Akyel ile Yusuf Şevki Hakyemez'i atadı.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyeliklerine Solhan eski Kaymakamı Recai Akyel ve Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez'i atadı.

 

Dr. Recai Akyel, 1995 - 1998 tarihleri arasında Solhan Kaymakamı olarak görev yaptı. 2009 yılında Sayıştay başkanı seçilen Akyel, kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirilmişti.

 

Solhan Belediye Meclisi’nin Temmuz 2009 döneminde yaptığı istişare sonucunda Solhan’da 1995-1998 yılları arasında görev yapan ve görev yaptığı süre zarfında vatandaşlar ile ilişkilerinden dolayı büyük takdir kazanan Recai Akyel'e, dönemin Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu tarafından “Fahri Hemşehrilik Beratı” verilmişti.

 

 

Recai Akyel, 25 Ağustos 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Anayasa Mahkemesi üyesi olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum