Advert
as

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün

Başbakanlık Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu açıkladı.

 

 

Başbakanlık, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin genelgeyi imzaladı.

 

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada "Kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli sayılacaklardır. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlenmiştir." denildi.

 

 

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SKK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için ilgili bakanlıklara talimat verdi.  Emekli maaşı ödemelerinin de tatilden önce 8-9 Eylül'de olacağı duyuruldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum