Advert
as

Sabiha Gökçen Seferleri Başlıyor

Sabiha Gökçen Seferleri Başlıyor

TÜRSAB Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem, kısa bir süre içerisinde Bingöl’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Harput Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fazıl Mustafa Öktem ve beraberindekiler, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

 

Yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Köşger’e bilgi veren Öktem, kısa bir süre içerisinde Bingöl’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.

 

Öktem, “Uzun süredir Bingöllü vatandaşlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan Sabiha Gökçen Havalimanı’na sefer başlatılması yönünde yoğun talep alıyorduk. Bu talebi değerlendirerek Türkiye Seyahat Acentları Birliği Genel Başkanımız Başaran Ulusoy’la görüştük. Kendileri de havayolu şirketleriyle görüştü ve ön anlaşma sağlandı. Bu müjdeyi ilk olarak sizinle paylaşmayı uygun gördük. Kısa bir süre içerisinde Bingöl’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuş seferlerimizi başlatacağız.” dedi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köşger ise “Bir bölge ne kadar ulaşıma açık olursa gelişmeye de o kadar açık olur. Biz de Bingöllü vatandaşlarımızdan bu konuda yoğun talep alıyorduk. Aldığınız yerinde karardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin Bingöl’e ve Bingöllü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum