Advert
as

Hasbi Özgün, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Hasbi Özgün, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Solhan’ın tanınmış simalarından biri olan Hasbi Özgün’ün trafik kazasındaki vefatı, yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Edinilen bilgiye göre kaza, Solhan-Bingöl Karayolunun Mezgeft mevkisinde meydana geldi. Hasbi Özgün’ün kullandığı otomobil, yolcu indiren şehiriçi hat otobüsüne arkadan çarpması sonucunda araçta bulunan Hasbi Özgün ile Ergin Bilen yaralandı. Perşembe günü meydana gelen kazada

Ergin Bilen’in durumunu iyi olduğu, Hasbi Özgün ise kaldırıldığı Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Cumartesi günü vefat etti.

 

 

Solhan’ın tanınmış simalarından biri olan Hasbi Özgün’ün, trafik kazasındaki vefatı yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Solhan Haber olarak kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum