Advert
as

15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Alınacak

15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı 15 bin sözleşmeli öğretmenin alınacağı duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenliğe başvuru ve atamalara ilişkin duyuruda bulundu. Buna göre, 15 bin pozisyona sözleşmeli öğretmen alınacak.

Adaylar, Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil (Almanca, İngilizce), Rehberlik, Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği alanları bakımından KPSSP121 puan türünden, diğer alanlar bakımından ise KPSSP10 puan türünden 50 ve üzerinde puan almış olmaları kaydıyla başvurabilecek.

 

Başvuru ve atamalar ilişkin geniş bilgiye http://www.meb.gov.tr/sozlesmeli-ogretmenlige-basvuru-ve-alimi-duyurusu/duyuru/11657/tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum