Advert
as

Üniversitede 49 Kişi Açığa Alındı

Üniversitede 49 Kişi Açığa Alındı

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Bingöl Üniversitesi`nde 49 personel açığa alındı. Açığa alınan personeller hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

 

 

FETÖ darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında 18 kişinin tutuklandığı, 200’den fazla kamu personelinin açığa alındığı, yapılanmanın sivil ayağına yönelik de gözaltıların her geçen gün arttığı Bingöl’de, bir diğer çalışma da üniversitede başlatıldı.

 

Soruşturma kapsamında Bingöl Üniversitesi`nde 45`i Akademik, 4`ü idari olmak üzere toplam 49 personel açığa alındı. Yüksek Öğretim Kurumu aracılığıyla açığa alınan personeller hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum