Advert
as

Bank Asya’nın Şubeleri Kapatıldı

Bank Asya’nın Şubeleri Kapatıldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) aldığı kararla faaliyetleri geçici olarak durdurulan Bank Asya, şubelerini kapatıldı.

TMSF, Bank Asya’nın faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasına karar verdi. Kararın ardından Bingöl’de bulanan Bank Asya şubesi kapatılırken, kepenklerin üzerine “TMSF’nin aldığı karar gereğince bankamız faaliyetleri geçici olarak durdurulmuştur” yazısı asıldı. Vatandaşlar web sitesi ve çağrı merkezine yönlendirilirken, ATM’ye para çekmeye ve borç yatırmaya gelen vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum