Advert
as

Solhan’da Mangal Vadisi Açıldı

Solhan’da Mangal Vadisi Açıldı

Izgara kebap çeşitlerinden sulu yemek çeşitlerine kadar birçok çeşidin olduğu kebap salonu olan Mangal Vadisi, hizmete açıldı.

Tecrübeli usta ellerden aradığınız yeni bir lezzet ile Solhan’a farklı bir damak zevki tattırma amaçlı Mangal Vadisi, Muş Caddesi’nde hizmete açıldı.

Kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan Kebap Salonu işletmecisi Orhan Soydan;” Solhan’ın gelişen büyüyen bir ilçe olduğunu belirterek insanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçemize yeni bir damak zevki katmak amacıyla kebap salonu açtık. Burada her türlü kebabın yanında yöremize ait sulu yemek çeşitleri ile müşterilerimize sunacağız." dedi.

 

Katılımcılar restaurantın hayırlı olmasını dilerken işletme sahibi Orhan Soydan ise tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum